Alla inlägg under mars 2014

Av Emma - 11 mars 2014 16:55

Var på doktorbesök idag. 
Hade gått upp 1kg denna vecka.. 
Det är väl bra så sett, men känns inte alls bra. Är så sötsugen hela tiden, bakar varje dag och äter sötsaker hela tiden typ. Usch.. 
Bara det att jag trivs ju verkligen när jag gör det. Jag älskar att äta, jag älskar mat! Men när det sedan visar sig på vågen känns det inte lika bra. 
Men med min ångest och mående går det upp och ner. Mest upp. Jag har inte alls samma krypande ångest. Förutom på kvällarna, men då skadar jag bara mig själv, så går det över lite iallafall. 

Både doktorn och den jag går och pratar hos vet om att jag skadar mig, och vill ju såklart att jag slutar. Men jag vill liksom inte. Som jag skrev i förgående inlägg så älskar jag att skada mig och se mitt blod rinna. Jag känner mig så levande och så värdelös. Vet inte själv varför, men får liksom en kick av att hata mig själv. 

Vet inte vad jag ska skriva mer. Skriver mer sen. Kram 

Av Emma - 10 mars 2014 14:49

Vill bara ha någon som pussar på mina skärsår och säger att allt kommer bli bra.
Ja mår bättre nu, anorexihäxan är väldigt svag då jag valt att trotsa henne så starkt och valt att skada mig själv på något annat vis, att skära mig..
Jag vet att inte det heller är bra, och det är något jag inte önskar någon annan att göra. Men jag har ett så stort behov att ständigt skada mig själv på något vis. Och genom att se mitt blod rinna och se såren som blir påminner mig om vilken hemsk person jag är och att jag förtjänar detta.
Har inte så mycket att skriva faktiskt. Hoppas ni andra mår bra! Om det är något någon funderar över, eller bara vill prata med någon och dela sina tankar så kommentera så kan jag kontakta er! Kram på er, glöm aldrig att ni är minst lika viktiga och värda att må bra som alla andra!

Av Emma - 2 mars 2014 17:04

Hej, oj vad längesen jag skrev här. Men har inte haft tid och inte haft något internet. Känns som att mitt liv börjar ordna upp sig lite, iallafall just nu. Får hoppas det håller i sig med..
Hoppas ni andra mår bra!

Presentation


I denna blogg får ni följa mig och min anorexihäxa som spökar i mitt huvud.
Ni får följa mig genom mina sjukaste och friskaste dagar, mina hetsätningsperioder, och mina svältstunder.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards